У відданих фанатів вже культової серії ігор Mafia з'явився привід для радості. У соціальних мережах опублікували практичні сенсаційні деталі щодо намірів компанії Take-Two, яка володіє франшизою.

Поки всі чекають від Take-Two новин про GTA 6, у мережі з'явилася інформація про іншу культову серію, яка знаходиться під крилом відомого видавця.

Про це пише портал InsiderGaming.

Публікація "Kurakasis", скріншот: Х

Автором "знахідки" є користувач X під ніком Kurakasis, який стежить за реєстрацією торгових марок, що найчастіше передують анонсам відеоігор.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Mafia IV, скріншот: YouTube

Раніше ентузіаст вже повідомляв про швидке представлення таких проектів як Metro Awakening, Indiana Jones та The Great Circle, а також Marvel 1943: Rise of Hydra, тому він вважається досить надійним джерелом.

Так ось, нещодавно Kurakasis заявив, що Take-Two готується до анонсу нового проекту у серії Mafia і станеться це вже найближчим часом. Інсайдер також уточнив, що поки не знає чи це буде Mafia 4, некст-ген версія трилогії Mafia або взагалі щось інше.

Проте, минулого року у списку вакансій для студії Hangar 13 (авторів Mafia 3) йшлося про те, що їхня наступна гра знаходиться на стадії попереднього виробництва та використовує ігровий движок Unreal Engine 5.

Mafia IV, скріншот: YouTube

Враховуючи це, припускаємо, що технологія просувається за графіком і, ймовірно, Take-Two Interactive готові незабаром оприлюднити трейлер або тизер проекту. Насамкінець Kurakasis повідомив, що він не впевнений щодо термінів анонсу, але припустив, що це може статися протягом наступного місяця.

Нам вірогіднішим є варіант з виставкою Summer Game Fest, яка стартує 7 червня, проте так чи інакше все зробить явним лише час.

Нагадаємо, знову Апокаліпсис, чи лише серіал? Все, що хочуть знати фанати про "Fallout 5".

Раніше повідомлялося, Dying Light 2 анонсував "Кошмар": потрібно буде дуже напружитися, щоб вижити.

Також, комп'ютерні ігри, які точно не нашкодять дітям: точно не Roblox і Minecraft.