Ведучий YouTube-канала Max Tech поділився захоплюючими деталями про майбутні інновації в iPhone 16 Pro, вказуючи на вражаючий список оновлень, які відрізняють його від попередніх моделей.

Ультратонкі рамки дисплея. Завдяки технології Border Reduction Structure (BRS), iPhone 16 Pro матиме ще менші рамки, особливо знизу екрана, що забезпечить більш занурюючий візуальний досвід.

Камера з 5-кратним тетрапризмом. Оновлення також торкнеться камери, яка тепер матиме значніше виступання з корпусу, додаткову кнопку дії та збільшений розмір action button.

мобільні ігри \ скріншот з відео

Поліпшення апертури камери для забезпечення високоякісного знімання при слабкому освітленні і кращого ефекту боке.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Збільшення і оновлення дисплею. Екран iPhone 16 Pro стане яскравішим і чіткішим, завдяки антибликовій технології, що уже застосовується у Samsung S24 Ultra.

Оновлений дизайн. Новий iPhone буде мати виділений великий виріз для спалаху на задній панелі, окремо від основних камер.

Нові кольори корпусу. Шанувальників очікують нові кольорові варіанти – Desert Yellow (пустынный жовтий) і Cement Grey (цементно-сірий).

Нові аккумулятори. Оновлення технології акумуляторів забезпечить більшу ємність і, можливо, новий металевий корпус.

iPhone 15 Pro

Додаткова камера з суперзумом у моделі iPhone 16 Pro Max. Ця камера з тетрапризмом забезпечить 5-кратний зум, а також можливість 100-кратного збільшення з новим перископічним модулем.

Відсутність подекранної камери з Face ID. Попри чутки, ця технологія, швидше за все, з'явиться в iPhone лише у 2026 році, тому моделі iPhone 16 та 17 будуть оснащені Dynamic Island.

Раніше Знай.ua вже писав, що виробники смартфонів офіційно попросили не класти гаджети в рис.

Як відомо, рис швидко вбирає надлишок води – наприклад, з вашого промоклого взуття. Однак у разі мокрого iPhone все, виявляється, може стати лише гіршим.

У недавньому документі підтримки Apple стверджує, що якщо покласти мокрий пристрій у мішок або тарілку з рисом, це "дозволить дрібним частинкам рису пошкодити ваш iPhone", хоча й не вдається у подробиці, як саме.

Компанія також рекомендує не використовувати інші відомі методи, такі як використання зовнішнього джерела тепла для сушіння смартфона або вставки ватної палички в роз'єм для заряджання або навушників.