Нещодавно випущена гра Dragon’s Dogma 2 вже встигла викликати хвилю обурення серед геймерської спільноти на платформі Steam.

Користувачі неочікувано зіткнулися з тим, що новинка, придбана за повну вартість, насичена мікротранзакціями.

Гравці масово висловлюють невдоволення через те, що у грі, яка коштує як повноцінний продукт, є платні опції. Вони включають додаткові витрати на функції, як-от швидке переміщення та придбання унікальних предметів.

Dragon's Dogma 2, скріншот: YouTube

Крім того, гравцям пропонують платити за можливість зміни вигляду своїх персонажів, відродження в грі та придбання вдосконаленого спорядження для пригод.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Що і казати, люди зовсім не цього очікували від гри за 2199 гривень.

Чому не державною, дружок? А можна було хоча б зробити вигляд, шо це пк порт? І доречі. Купіть 2500 кристалів розлому у грі за 2.2к, а ще камінь пробудження і кристал повернення, бо розробка ігор як ви знаєте подорожчала пишуть невдоволенні гравці

відгуки на Dragon’s Dogma 2 у Steam

Оптимізація вийшла з чату плюс мікротранзакції в сінглплеєрі... Плюс графіка застарілою вже була років 5 тому... І за це хочуть 70 баксів. В мене на 3070Ті в фул хд 20фпс. Думаю рефанднути, хоча все ж таки сподіваюсь на патчі. невдоволені відгуки у Steam

А щоб відволіктися від невдалої новинки, варто згадати, що Sony може перевернути геймерський світ.

За інформацією з внутрішніх документів Sony, компанія має амбітні плани щодо можливостей наступного покоління своїх ігрових консолей.

Основною метою є досягнення імпресивних показників у якості зображення та плавності гри: 4K з частотою 120 кадрів в секунду (FPS) та 8K з частотою 60 FPS. Такі амбіції планується реалізувати завдяки технології PSSR, яка є аналогом відомого DLSS від NVIDIA, що дозволяє значно підвищити якість зображення без суттєвого впливу на продуктивність.