У світі технологій новина про Xiaomi вже викликала чималий інтерес серед шанувальників бренду. Виробник анонсував скорий випуск своєї новинки – смартфона Civi 4 Pro.

Цей гаджет має стати першим у своєму роді, адже його "серцем" стане новітній флагманський процесор Snapdragon 8s Gen 3 від Qualcomm.

Нещодавно компанія поділилася з публікою тизером, який не лише підігрів інтерес до майбутнього продукту, але й підтвердив використання в ньому згаданого вище процесора, представленого Qualcomm лише день тому. Ще до цього офіційного анонса, в базі даних 3C було знайдено згадку про Civi 4, що натякало на підтримку швидкої зарядки потужністю 67 Вт.

Xiaomi Civi 4 Pro

За попередньою інформацією, Civi 4 Pro обіцяє вразити своїми покращеннями дисплею, камери, продуктивності та, звісно, дизайну. Для міжнародного ринку цей смартфон буде представлений під назвою Xiaomi 14 Lite.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Особливістю Civi 4 Pro стане його робота на фірмовій оболонці HyperOS, завдяки якій користувачі зможуть побачити не тільки підвищену продуктивність, але й вдосконалену роботу камери та розширені можливості штучного інтелекту.

Xiaomi. Фото: Youtube

Детальнішу інформацію про Civi 4 Pro варто очікувати найближчим часом, ймовірно, навіть протягом наступних днів. Шанувальники вже з нетерпінням чекають на подальші новини від Xiaomi.

Також шанувальникам бренду варто нагадати, що на машинці Xiaomi скоро можна буде кататися: коли китайці почнуть продавати електро-седан.

Засновник та головний виконавчий директор Xiaomi Лей Цзюнь оголосив на сторінці компанії в соціальній мережі Sina Weibo про те, що поставки електромобіля SU7 (Speed Ultra) розпочнеться вже 28 березня.

Після цієї заяви акції Xiaomi стрімко зросли на 12%.

Ця новина стосується п'ятимісного седана, який був анонсований у 2021 році та офіційно представлений компанією у 2023 році. Передзамовлення на автомобіль буде доступне у 59 брендових магазинах Xiaomi в 29 містах Китаю.