Команда талановитих моддерів, що стоїть за портом Marvel's Spider-Man 2 для ПК, випустила свіжу версію 1.1.0 із рядом цікавих покращень. Нарешті гравці зможуть насолодитися геймплеєм без дратівливих заїкувань, зниженої кількості збоїв та підвищеної продуктивності процесора.

У новій версії було виправлено безліч помилок, наприклад той же фізичний двигун Havok – витоків пам'яті більше не буде, що має покращити загальну стабільність гри.

Spider-Man 2 / фото: скріншот Youtube

Тепер герой може вільно блукати містом, не зустрічаючи проблем із заїканням та зависаннями.

Крім того, версія 1.1.0 стала менш вимогливою до процесора, що забезпечує плавніший ігровий досвід для тих, у кого менш потужний процесор.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

У ході оновлення команда також не забула оновити низку шейдерів та виправити денний скайбокс, що додало грі візуальну привабливість.

Spider-Man 2 / фото: скріншот Youtube

Незважаючи на ці значні покращення, деякі візуальні та графічні проблеми все ще присутні у грі. Проте різниця між початковою версією та останньою збіркою – просто неймовірна.

Команда моддерів продовжує удосконалювати Marvel's Spider-Man 2 для ПК, незважаючи на відсутність офіційних заяв від Sony про вихід гри на ПК. У будь-якому випадку, фанати очікують подальших покращень та стежать за розвитком проекту.

Крім того, Знай.ua повідомляв, Дідпул і Росомаха зустрінуться в новому супергеройському фільмі: у Marvel заінтригували трейлером з Райаном Рейнольдсом і Гью Джекманом

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що фанати шоковані перенесенням "Месників 5" та відходом головного лиходія: що трапилося