Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Відомо, що техногігант ASUS планує в 2024 випустити друге покоління портативної ігрової консолі ROG Ally.

Про це в інтерв'ю з індійським виданням Techlusive поділився голова ігрового напряму ASUS в Індії Арнольд Су (Arnold Su), пише dexerto.

Консоль ROG Ally, скріншот: YouTube

"Ми ймовірно випустимо друге покоління портативної ігрової консолі цього року", - заявив представник ASUS.

Він додав, що нова консоль працюватиме під керуванням Windows. У ній також планується приділити більше уваги різним ігровим функцій. На жаль, жодних додаткових деталей про майбутню приставку представник ASUS не повідомив.

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Консоль ROG Ally, скріншот: YouTube

Арнольд Су розповів, що в Індії приставка ROG Ally першого покоління розійшлася тиражем близько 70-80 тис. екземплярів. Основні продажі припали на попередні замовлення. Він додав, що на тлі зростання ігрового ринку в Індії спостерігається зростання попиту на ігрові ноутбуки.

"Якщо поглянути на сегмент DIY-комп'ютерів (ігрові настільні ПК, зібрані своїми руками), то це досить велика частина - близько 1 млн пристроїв. Але для брендових ноутбуків це не така значна цифра. Однак казуальні геймери стали частіше вибирати ігрові ноутбуки, які також можна використати для повсякденних завдань", - прокоментував Арнольд.

Він зазначив, що продажі ноутбуків вже перевершили продажі настільних ігрових ПК не лише в Індії, а й загалом у світі.

"Хардкорні геймери, як і раніше, обирають десктопи, проте більшість казуальних гравців роблять вибір на користь ноутбуків", - заявив представник ASUS.

У розмові з виданням Techlusive Арнольд Су також наголосив, що компанія цього року розширить виробництво своїх ПК в Індії. До 2023 року ASUS випускала в Індії переважно неігрові ПК. 2024 року компанія почне виробляти в Індії ігрові системи.

Нагадаємо, що геймерам залишилося чекати виходу The Witcher 4: новий прогноз розробників.

Раніше повідомлялося, Sony перенесе найкращі ігри з PlayStation 5 на ПК: геймери затамували подих в очікуванні новинок.

Також, Kojima Productions готова анонсувати "Death Stranding 2": перші кадри та все, що відомо.