З появою технологій віртуальної реальності відкриваються необмежені можливості творчості та інновацій. Однією з ключових проблем у цій галузі була проблема руху, і Disney представив новаторське рішення – HoloTile.

Ця система, що складається із сотень маленьких круглих "плиток", обіцяє елегантне та ефективне рішення для проблеми переміщення у віртуальній реальності.

Підлога для ходьби у віртуальній реальності / фото: скріншот Youtube

Один із винахідників у Disney створив унікальну стать, що надає можливість вільного пересування у віртуальній реальності без фактичного руху у реальному світі.

Підлога, представлена ​​на відео як килимок, складається з сотень круглих плиток, що обертаються, які дозволяють користувачам досліджувати віртуальні світи, не ризикуючи сходити з місця.

Популярні новини зараз

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Хоча HoloTile зараз залишається дослідницьким проектом, вже зараз він викликає інтерес і захоплення. Очікується, що насамперед комерційна версія цієї інноваційної системи стане частиною віртуального простору у парках розваг Disney.

Ця технологія також може знайти застосування в студіях, що займаються оцифруванням руху, відкриваючи нові можливості для створення віртуальних світів.

Нагадаємо, 9 тисяч жінок подали на Disney до суду через нерівність: що сталося і чим це загрожує компанії

Раніше ми писали про те, що D isney створить 4 частину легендарного мультика "Крижане серце"

Крім того, Знай.ua повідомляв, Мarvel позбулися Кангу Завойовника - головного лиходія "засудили"