Ubisoft переосмислив свої підписки та представив оновлений сервіс для гравців на ПК. Основний пакет підписки "Пий та танцюй" тепер має ім'я Ubisoft+ Premium, який за $17.99 дасть на місяць повний доступ до бібліотеки компанії.

Це включає преміальні версії нових релізів, наприклад Prince of Persia: The Lost Crown. Філіп Трамбле, керівник підписок Ubisoft, пояснив, що ці зміни засновані на вивченні поведінки споживачів і є відповіддю на активну взаємодія з каталогом гр.

Prince of Persia: The Lost Crown / фото: Wccftech

"Коли ми дивимося на те, як геймери взаємодіють з нашими різними іграми, ми бачимо, що наш бек-каталог, як і раніше, дуже активний і живий. Тому ми побачили можливість запропонувати ці світи нашим споживачам за меншу плату, — заявив він.

Крім того, вони додали варіант пакету Ubisoft+ Classics за $7.99 на місяць, що надає доступ до класичних ігор, таких як Far Cry 6 та Rainbow Six: Siege. Цей варіант раніше був доступний лише на PlayStation через передплату Sony.

Популярні новини зараз

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Far Cry 6 / фото: WIRED

"Ви не просто отримуєте доступ до цих ігор, ви отримуєте преміум-версії. Так що це весь додатковий контент, який постачається разом із ними. Ми також маємо нагороди. І одна з великих переваг Ubisoft + – це те, що ви можете грати їх на кількох пристроях. Оформивши одну підписку, ви можете отримати доступ до наших ігор на ПК, Xbox та Amazon Luna".

PlayStation 5 Pro. Фото скріншот з Youtube

Він вважає, що рівень вартості виправданий з огляду на ранній доступ до нових релізів, преміум-версії з додатковим контентом та можливість грати на кількох пристроях.

Трамбле говорить, що стрімінг ігор відіграє важливу роль у успіху підписок, і що Ubisoft активно працює у цьому напрямі. Компанія також отримала права на стримінг ігор у результаті угоди з Microsoft.

Варто нагадати, шукай філософський камінь і подорожуй з Візлі: Harry Potter: Hogwarts Mystery порадує унікальним доповненням

Раніше ми писали про те, що Beyond Good & Evil отримає нове життя: що відомо про ювілейне видання