Заглянувши в захаращений список ігор та мобільних додатків, кожен із нас стикається з настирливою рекламою, яка, здавалося б, знає, коли точно завадити вам насолоджуватися процесом.

Виявляється, є три простих способи позбавитися настирливих спливаючих оголошень, і, що дивно, не потрібно нічого завантажувати або встановлювати.

Мобільні додатки, uber

1. "Режим польоту"

Один із найпростіших способів позбутися реклами у додатках та іграх – включити "режим польоту" на телефоні. Перевага цього методу в його простоті: ваша улюблена гра залишиться з вами, але при цьому інтернет буде вимкнено, що означає, що реклама не зможе проникнути у ваш світ.

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Незважаючи на деякі обмеження, такі як відсутність інтернету, ви зможете насолоджуватися грою без банерів.

Мобільні додаток, wisegroup.com.ua

2. Зміна регіону

Мало хто знає, але Великобританія – країна з жорстким контролем за мобільною рекламою. Переключивши свій регіон на Великобританію в налаштуваннях телефону, ви зможете зменшити кількість рекламних спливаючих вікон у програмах.

Просто зайдіть в налаштування смартфона, виберіть регіон "Великобританія", та насолоджуйтесь зменшенням рекламного потоку.

Смартфон. Фото: скрін youtube

3. DNS-сервер

Для користувачів Android 9.0 і вище надається можливість налаштування персонального DNS-сервера, який обробляє весь трафік на вашому пристрої. Один із таких DNS-серверів – AdGuard DNS, який фільтрує небажаний трафік, включаючи рекламу.

Просто зайдіть в "Налаштування", виберіть опцію персонального DNS-сервера, та введіть хост dns.adguard.com. Внаслідок цього кількість реклами значно зменшиться, якщо не зникне зовсім.

Ваш мобільний світ тепер може бути вільний від настирливих спливаючих оголошень.

Також наш портал радив, якщо iPhone впав на лоб: як швидко позбутися шишки, щоб не ганьбити перед колегами на роботі

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що ваш iPhone прослужить набагато довше, якщо ви зробите це прямо зараз: особливо важливо в холодну зиму

Вам буде цікаво дізнатися, поміняли номер і не можете записатися до лікаря: як оновити доступ до своїх медичних даних