Сучасний ритм життя диктує свої правила, і жити без смартфона - це або вибір, або "нещасний випадок". Трапляються випадки, коли ми можемо навіть не спеціально, а випадково "залити" свій улюблений телефон. Цього разу ми розберемося, які рідини вважаються найнебезпечнішими для смартфонів, навіть якщо вони мають водонепроникний захист.

Після кількох експериментів з'ясувалося, що найстрашніший напій – солодка газована вода. Якщо ви проллєте кока-колу або лимонад на електронний пристрій, відновити його буде важко.

Солодкий напій здатний окислити контакти. Його особлива липкість ускладнює процес очищення плати. Про це розповіли технологічні експерти на порталі GSMinfo.

Смартфон, скріншот: YouTube

До інших небезпечних рідин відносять каву з молоком та цукром. Додавання молочної продукції робить напій жирним. Це все одно, що пролити на гаджет олію. Теж дуже складно вимити, але не так погано, як із газуванням.

Популярні новини зараз

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Кава, фото: Знай.ua

З міцним алкоголем та водою теж варто бути уважними, але для електроніки наслідки від них не такі фатальні. У першому випадку елементи вкриються плівкою, але не окисляться. У другому випадку рідина може самостійно висохнути, не пошкодивши пристрій.

Смартфон, скріншот: YouTube

Якщо ви розлили велику кількість рідини на гаджет, варто відразу ж звернутися до фахівця в сервісний центр. Там ваш смартфон чи ноутбук спробують врятувати, але успіх операції залежатиме від обсягу пролитого напою та його місця влучення.

Нагадаємо, ваш iPhone прослужить набагато довше, якщо ви зробите це прямо зараз: особливо важливо в холодну зиму.

Раніше повідомлялося, хочеться поговорити? Чому не можна брати слухавку із невідомих номерів.

Також, соковита та яскрава картинка: Samsung представили перший у світі телевізор з прозорим дисплеєм.