Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Нещодавній злом даних студії Rockstar оприлюднив величезну кількість інформації, включаючи короткий огляд альтернативних кінцівок для GTA 5, які було вирізано з фінальної версії гри.

Масштабний витік даних внаслідок злому Rockstar у 2022 році розкрив інформацію про майбутню GTA 6, а зовсім нещодавно хакери оприлюднили чимало секретів про інші невидані проекти студії.

Про це розповіли блогери на форумі Reddit.

Публікація блогера у Reddit

Була серед них і інформація про GTA 5, що розсекретила альтернативні закінчення гри, вирізані з фінальної версії проекту.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Наприкінці GTA 5 в одного з героїв гри Франкліна є три варіанти: вбити Тревора, Майкла або вибрати "Deathwish". Цікаво, що останній варіант вважається канонічним, і в ньому всі троє героїв виступають єдиним фронтом у кінематографічній перестрілці.

GTA V

Вирізані кінцівки глобально не змінювали планів розробників, але робили смерті персонажів химернішими. Наприклад, на Тревора чекала заморозка в рідкому азоті, а потім Майкл розбив би заморожені останки спільника дерев'яним брусом.

Якби гравець вибрав покінчити з Майклом, то Франклін скинув би того з даху хмарочоса просто на лопаті поліцейського вертольота.

Подробиці про те, якою була альтернатива "Deathwish" небагато, але стало відомо, що в цій кінцівці Франкліна як ігровий персонаж міг змінити Ламар.

Нагадаємо, голос, обличчя і навіть рухи - ідентичні: геймери впевнені, що відшукали реальну Люсію з GTA 6.

Раніше повідомлялося,як перед вербуванням у ЦРУ? Юного хакера, який "злив" кадри GTA VI, відправили до психіатричної лікарні.

Також, на іншому кінці вже чекають: чому краще не користуватися "публічною" зарядкою.