Для всіх наших шановних читачів, котрі люблять проводити час за відеоіграми, з'явилися цікаві новини. Студія SC Game World привітала своїх шанувальників із Різдвом короткою публікацією у соцмережах. Однак не все так просто – фанати дуже уважно вивчають кожен крок компанії, адже вже за кілька місяців має вийти STALKER 2.

Поки що відомо, що гра вийде в першому кварталі 2024 року. Але навіть незважаючи на те, що до нього залишається лише кілька днів, точна дата релізу поки що невідома.

Крім самого привітання для шанувальників у Facebook, GSC Game World опублікувала календар на 2024 рік, виконаний у тематиці гри. Фанати вже почали шукати у ньому приховані підказки, які б натякнути на дату виходу STALKER 2.

Публікація SC Game World, скріншот: Facebook

Частина шанувальників вважають, що вихід гри слід очікувати у лютому. Адже назва цього місяця на календарі відчутно яскравіша за решту.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Публікація SC Game World, скріншот: Facebook

Якби вибирати якийсь особливий день для виходу особливої ​​гри, то саме у лютому такий є. Справа в тому, що 2024 рік буде високосним, а значить, у лютому буде 29 днів, що відбувається раз на чотири роки. Чому 29 лютого 2024 року не може бути ідеальною датою?

Принаймні до першого кварталу 2024 року залишається зовсім небагато. Тож вже незабаром можна буде насолодитися продовженням улюбленої гри.

Нагадаємо, корпус, зарядка та "гніздо": головні ознаки того, що смартфон краще не купувати.

Раніше повідомлялося, економія заряду буде шалена: українцям розповіли, як скоротити витрати на ноутбуці.

Також, на тебе чекають скарби, корвети та пляшка рому: опубліковано геймплейний трейлер Corsairs Legacy.