Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація про майбутню гру GTA 6. Фанати франшизи змогли відшукати в мережі акторку, яка неймовірно схожа Люсію з вже популярного трейлера шостої частини.

Геймери впевнені, що саме ця актриса виконала головну роль у довгоочікуваному проекті всесвітньо відомої студії Rockstar. А тепер давайте розбиратися, хто ж ця дівчина.

Шанувальники GTA 6 дуже хочуть дізнатися про кожну дрібницю про гру, незважаючи на те, що до її релізу ще дуже багато часу.

Ана Еспозіто (Ana Esposito), скріншот: X

Хто зіграв Люсію?

Після того, як геймери знайшли шифр, написаний Азбукою Морзе на постері, вони впевнені, що відшукали актрису, яка подарувала зовнішність і голос головної героїні майбутньої гри.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Саме яскрава латиноамериканська красуня здебільшого була у центрі уваги першого трейлера, що дозволило геймерам проаналізувати наявні дані та дійти висновку, що акторка Ана Еспозито – це Люсія з GTA 6.

Доказами на підтримку цього твердження є зовнішня схожість Еспозіто та героїні, а також, звичайно, практично ідентичний голос. Деякі шанувальники Rockstar критично сприйняли цю теорію, а також стурбовані тим, що зараз на актрису поллється шквал геймерської уваги в соцмережах.

Ана Еспозіто (Ana Esposito), скріншот: X

Однак виявилося, що зараз дівчина не має жодного загальнодоступного профілю в соціальних мережах. Деякі геймери впевнені, що це обумовлено умовами договору про нерозголошення, підписаного актрисою, яка проживає до речі в Нью-Йорку, саме там, де знаходиться "motion capture" студія Rockstar.

Де з'являлася Еспозіто?

За свою кар'єру Ана грала у кількох цікавих проектах, у тому числі: серіалі "Закон та порядок: Спеціальний корпус" та кліпі виконавиці LIVIA BLANC на пісню ROOM 405. Крім того, вона озвучила кілька аудіокниг та подкастів.

Так чи інакше, ми не дізнаємося правдивості цієї теорії, поки Rockstar офіційно не підтвердять або не спростують інформацію.

Нагадаємо, італієць втік з дому, щоб відсвяткувати Різдво у в'язниці.

Раніше повідомлялося, корпус, зарядка та "гніздо": головні ознаки того, що смартфон краще не купувати.

Також, як перед вербуванням у ЦРУ? Юного хакера, який "злив" кадри GTA VI, відправили до психіатричної лікарні.