Американський ексцентрик Лоуренс Салліван на прізвисько "Флоридський Джокер" вимагає у Rockstar Games солідної компенсації за використання його зовнішності у трейлері GTA 6.

Після появи першого трейлера GTA 6 Лоуренс заявив, що розробники без дозволу скопіювали його образ. Він неодноразово пропонував Rockstar поговорити, але його компанія ігнорує.

GTA 6, скріншот: Youtube

На новому відео чоловік каже, що за можливе запозичення свого виду хотів би отримати 1-2 мільйони доларів компенсації.

Цікаво, що Саллівана "безкоштовно проконсультував" відомий адвокат Роб Фройнд, який успішно захищав розробників у подібних справах.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Фахівець стверджує, що шанси Джокера на виграш практично нульові: Усі татуювання відрізняються, колір волосся інший, обличчя не схоже. Це просто ще один чувак із малюнками на обличчі. Саме так аргументуватимуть свою позицію юристи Rockstar".

Навіть виконавець головної ролі в RDR2 Роджер Кларк відповів дивакові: "Вони (розробники) не стануть із тобою говорити. Такі, як ти загрожували засудити їх десятиліттями. У них купа адвокатів, і вони точно знають, що можуть собі дозволити.

Його сміливий крок мотивує пересічних людей захищати свої інтереси. Навіть якщо шанси на успіх здаються мізерними, все одно варто намагатися - адже іноді трапляються дива.

Нагадаємо, росіяни обдурили весь світ, випустивши найжахливішу гру The Day Before з багами аж за 40 євро: "Сором і ганьба"

Як повідомляв "Знай.uа", геймерам показали ремайстер Quake 2: що нового в легендарній стрілялці 90-х

Знай.uа писав, геймери тікають із CS2, не чекаючи вирішення проблем: що не так з грою