Вихід шутера Counter-Strike 2 супроводжувався великим ажіотажем та обіцянками розробників Valve створити гру мрії для всіх шанувальників серії.

Однак після старту відкритої бети CS2 переслідують постійні негаразди, що заважають грі розвернутися на повну.

CS2, скріншот: Youtube

Нещодавно онлайн нової Counter-Strike впав до найнижчої позначки з моменту виходу. І це лише один з "якорів", що тягне проект на дно. Незважаючи на позитивні враження від професійних турнірів, у грі досі є низка недоробок, які потребують термінового вирішення. Серед основних:

🌟 Система тижневого "дропу" нагород. Вона змушує гравців чекати цілий тиждень обіцяного сюрпризу замість постійного заохочення за активну гру.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

🌟 Нестабільна рейтингова система де складно зрозуміти справжній прогрес гравця через хаотичність нарахування балів.

🌟 Слабка робота античит-системи VAC-Live на основі штучного інтелекту, яка фактично дозволяє чітерам безкарно грати з використанням заборонених програм.

🌟 Проблеми із сабтіком – системою зв'язку гри та серверів. Через її недосконалість у грі регулярно трапляються незрозумілі моменти на кшталт раптової смерті гравця або зовсім несправедливих влучень.

Всі ці аспекти систематично тягнуть Counter-Strike 2 на дно, зменшуючи онлайн і збираючи хвилі критики. І поки що розробникам не вдається кардинально виправити ситуацію.

CS2, скріншот: Youtube

Поки Valve шукає рішення, багато гравців просто залишають гру, розчаровані невитриманими обіцянками. Так що якщо творці CS2 справді прагнуть успіху своєму дітищу, їм слід якнайшвидше взятися за виправлення вищезгаданих недоліків. Адже терпіння геймерської спільноти вичерпується з кожним днем.

Нагадаємо, студія Rockstar назвала час виходу трейлера GTA 6: геймери затамували подих

Як повідомляв "Знай.uа", Electronic Arts, що створили The Sims і Battlefield, дозволить геймерам озвучувати своїх персонажів

Знай.uа писав, хорор, який зробили "за приколом", перевершив Counter-Strike 2 і Cyberpunk 2077: що чекає у грі