Wi-Fi роутер зараз можна зустріти у кожній квартирі, будинку або офісі. Зазвичай його ставлять там, куди вистачить протягнути кабель інтернету, але як виявилось, від його розміщення буде залежити якість сигналу.

Про це пише Best Life.

Домашній роутер, скріншот: YouTube

Не всі знають, що існують певні місця, куди категорично не можна ставити девайс, щоб не псувати інтернет-з'єднання. Тому сьогодні розповімо про всі нюанси у використанні мережевої техніки.

Сигналу Wi-Fi можуть заважати перешкоди інших електронних пристроїв чи фізичних бар’єрів.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Бездротові телефони, мікрохвильові печі та навіть інші навколишні мережі Wi-Fi – це речі, які знижують швидкість домашнього інтернету.

Роутер "Укртелеком", скриншот: YouTube

Не рекомендується розміщення роутера в шафі, адже товсті стіни та далеке розміщення від основної зони використання можуть послабити сигнал.

Також будь-який роутер схильний до перегрівання. Саме тому не варто розміщати пристрій біля батареї або у місці, яке погано провітрюється.

Роутер, скріншот: YouTube

Пристрій краще поставити на великій висоті, оптимальний варіант - розмістити на висоті в 1,5-2 метра. В основному сучасні ґаджети мають кріплення для стін.

Також не варто вимикати гадже на ніч, адже в цьому немає жодного сенсу. Перезавантаження приладу один раз на місяць допоможе уникнути багатьох проблем.

Нагадаємо, лише дві хвилини: як зберегти старий мобільний телефон, який залишився для підстрахування.

Раніше повідомлялося, поки завантажить відео в TikTok – можна заснути: користувачі скаржаться на нову проблему з iPhone 15.

Також, тонка, на 1 ТБ та без дисководу: Sony презентувала нову версію PlayStation 5.