Користувачі iPhone 15 Pro продовжують стикатися з вадами нової моделі. Власники нових девайсів скаржаться на вигоряння екрану через два тижні після початку експлуатації пристрою.

У IPhone 15 вигорів екран. Фото Youtube

Один із власників розповідає, що вирішив увімкнути YouTube у вечірній час і завдяки темній темі побачив дивні сліди на екрані. Увімкнувши сірий фон, він побачив контури штатної клавіатури iOS, яка надрукована на OLED-матриці.

Перезавантаження не допомогло - схоже, що проблема не з ПЗ, а саме з "залізом".

У IPhone 15 вигорів екран. Фото Youtube

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Якщо екран уже вигорів, то це вже безповоротно. Жодного вирішення проблеми немає, тільки його повна заміна.

iPhone 15 Pro оснащений 6,1-дюймовим LTPO-Super-Retina-XDR-OLED-екраном з максимальною частотою оновлення до 120 Гц, роздільна здатність якого становить 1179 на 2556 пікселів, а максимальна яскравість досягає 2000 нит.

У IPhone 15 вигорів екран. Фото Youtube

Такі дисплеї схильні до вигоряння пікселів при тривалому відображенні статичної картинки. Для боротьби з цим недоліком виробники переміщують зображення на кілька пікселів.

Через малий розмір пікселів на сучасних флагманських екранах, подібне переміщення зазвичай не впадає у вічі.

iPhone 15 Pro, фото appleinsider

Нагадаємо, після прем'єри iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max випадки вигоряння дисплея були виявлені лише через три місяці. Тоді користувачі скаржилися, що екран вигоряє в районі Dynamic Island.

Офіційна презентація iPhone 15 Pro відбулася 22 вересня 2023 року. Вартість пристрою починається від $1000 (42 000 гривень).

Нагадаємо, портал Знай інформував, заберіть роутер подалі від них: які предмети у будинку "ріжуть" сигнал Wi-Fi

Раніше на порталі Знай повідомлялося, власники новеньких iPhone 15 продовжують скаржитися на нову лінійку: не всі смартфони заряджаються від пауербанків

Також наш портал інформував, чи не поспішайте купувати кредити: користувачі новеньких iPhone 15 скаржаться на сильне перегрівання титанового корпусу.