Kalypso Media та Claymore Game Studios офіційно анонсували тактичну стратегію в реальному часі Commandos: Origins. Трейлер гри з'явився на youtube-каналі "Gematsu".

Після двох років затишшя Kalypso Media та Claymore Game Studios порадували геймерів анонсом Commandos: Origins. Реліз гри запланований на 2024 рік на PC, PS5, Xbox Series та в Game Pass.

Кадр із Commandos: Origins. Фото: скрін youtube

Розробники Commandos: Origins обіцяють, що проходження гри не стане легкою прогулянкою – геймера доведеться покладатися на унікальні здібності бійців і намагатися діяти потай. Зазначається, що буде запропоновано різні шляхи проходження місій, тому нудьгувати не доведеться.

Кадр із Commandos: Origins. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Відомо, що на старті у Commandos: Origins буде понад 10 завдань у реаліях Другої світової війни. Геймерам доведеться виконувати завдання в Арктиці, Африці та багатьох інших куточках світу.

Користувачі мережі вже переглянули дебютний трейлер і, судячи з реакцій, з нетерпінням чекають на вихід гри.

"Приголомшливо! Люблю цю гру", "Нарешті це відбувається!!", - написали в коментарях під відео.

Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Call of Duty: Modern Warfare 2 отримала несподіваний "апгрейд": геймери зможуть протестувати українську зброю.

Також наш портал інформував, не кожен зможе це витримати: як би виглядала Cyberpunk 2077, якби її створювали розробники Starfield.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, трикнопковий фаталіті, нові герої та соковиті ефекти: що ще показали в трейлері "Mortal Kombat 1".