Для шанувальників комп'ютерних та консольних ігор є дуже пізнавальні новини. Гра Assassin's Creed Mirage виходить на PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One та Xbox Series S | X. Нова гра покликана повернути все до джерел серії, оскільки цього дуже просили фанати.

Багато хто пам'ятає, що Assassin's Creed Origins, Odyssey та Valhalla дуже схожі на рольові екшени з відкритим світом, проте Mirage більше орієнтована на стелс режим, і не може похизуватися масштабом.

Так, після 56 рецензій на Opencritic гра отримала оцінку 77 балів зі 100. Середня оцінка на Metacritic склала 78 балів зі 100 на базі 37 рецензій.

Рейтинг Assassin's Creed Mirage, скріншот: Telegram

На OpenCritic середній рейтинг Assassin's Creed Mirage - 76 балів зі 100 на основі 60 оглядів. 74% журналістів порекомендували гру до проходження.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Віддані шанувальники підозрюють, що журналісти та блогери вирішили пощадити провальну версію гри та додали рейтингу, щоб не ображати хлопців із Ubisoft.

Assassin's Creed Mirage, скріншот: YouTube

Є навіть припущення, що гра нічого нового не дасть, окрім графіки. Багато хто скаржиться, що це продовження легендарної серії ігор – буде дуже нудним.

А ось і перша проблема Assassin Creed Mirage. Є відео, де можна наочно побачити, в чому проблема з базовою штукою - паркур:

Нагадаємо, Call of Duty: Modern Warfare 2 отримала несподіваний "апгрейд": геймери зможуть протестувати українську зброю.

Раніше повідомлялося, що "це фашизм...": росіяни почали плакатися на Cyberpunk 2077 з українським Кримом.

Також, The last Of Us 3 вже у розробці? Актриса заінтригувала фанатів легендарної гри.