Запуск нової лінійки гаджетів від Apple пройшов не зовсім вдало, адже власники iPhone 15 через декілька тижнів після презентації почали скаржитися на сильний перегрів і на те, що деякі акумулятори не заряджають гаджети.

Тепер у користувачів перестав працювати чіп NFC після бездротової зарядки смартфона в автомобілі BMW. Про це пише видання MacRumors. Проблему виявили декілька днів тому і лише з моделями iPhone 15 Pro та Pro Max.

Власники BMW скаржилися, що при зарядці гаджет переходить у режим відновлення даних, а після перезавантаження чіп NFC стає неробочим. Також власники одержують повідомлення з текстом: "Не вдалося налаштувати Apple Pay".

Бездротова зарядка в автомобілях ламає NFC у нових моделях iPhone

Ймовірно, ця проблема є і в iPhone 15 і iPhone 15 Plus, тому власникам будь-якої моделі нового смартфона слід діяти з обережністю, доки Apple не усуне її.

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Варто відзначити, чіп NFC дуже важливий для iPhone 15, адже він забезпечує безперебійні безконтактні платежі та зручність використання пристрою як цифровий ключ від автомобіля.

Обурені власники гаджетів вже звернулися до сервісних центрів Apple, щоб їхню проблему швидше вирішили. Є випадки, коли людям змінювали гаджети, якщо несправність чіпа підтверджується, але це лише тимчасове вирішення проблеми, а компанія ще не виступила з офіційним поясненням.

iPhone 15, скріншот: YouTube

Нагадаємо, не поспішайте брати кредити: користувачі новеньких iPhone 15 скаржаться на сильний перегрів титанового корпусу

Раніше ми писали про те, що власники новеньких iPhone 15 продовжують скаржитися на нову лінійку: не всі смартфони заряджаються від пауербанків

Як повідомляв Знай.ua, що українці можуть придбати за ціну iPhone 15: пристойні запаси їжі, три генератори і навіть нову кухню