Компанія Меtа представила новий штучний інтелект, який незабаром може з’явитись у популярних соціальних мережах.

Конект компанією на Заході була представлена нова модель штучного інтелекту для соціальних мереж – Меtа Аl. В його основі лежить чат-бот, який незабаром з’явиться у багатьох популярних соціальних мережах: Instagram, Facebook та WhatsApp. Про це пише Engadget.

Штучний інтелект. Фото FreePik

Новий штучний інтелект буде розуміти природну мову користувачів. Він зможе шукати різноманітну інформацію у мережі, за запитом. Але спочатку генеративний штучний інтелект за допомогою інструментів буде мати змогу за допомогою текстової підказки редагувати зображення та створювати нові стікери.

Зображення редагувати за допомогою нової функції можна буде в Instagram. Користувачі будуть мати змогу внести новий фон, змінити стиль картинки, редагувати її особливості. Наприклад, можна буде стилізувати будь-яку картинку під певний стиль мистецтва. Також можна буде зробити звичайну картинку в стилі акварель або як картини відомих художників. За допомогою штучного інтелекту людину з зображення можна буде перевести на інший фон, який буде підбирати той же ШІ. Доступне буде створення колажу під вподобання людини. Достатньо лиш дати правильну вказівку боту.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Штучний інтилект

Зображення, створені та перероблені за допомогою ШІ будуть позначатися спеціальним значком. Тобто користувач зможе побачити, на якій картинці був задіяний штучний інтелект.

Стікер можна також створити за допомогою текстової підказки, і ШІ видасть варіант в залежності від вподобання людини.

Окрім того, буде створено 28 асистентів ШІ, які будуть віртуальними копіями знаменитостей. Вони будуть ділитися поглядами на різні питання, які будуть цікаві користувачеві.

Нагадаємо, портал Знай інформував, заберіть роутер подалі від них: які предмети у будинку "ріжуть" сигнал Wi-Fi

Раніше на порталі Знай повідомлялося, від каменя більше користі: українцям показали, що буде, якщо заряджати телефон "чужим" дротом

Також, наш портал інформував, Аndroid буде без WhatsApp: у мільйонів користувачів відключать додаток