Цього року Apple додала порт USB-C до лінійки iPhone 15, що дозволяє йому працювати з кабелями USB-C, павербанками USB-C тощо. Однак виявилося, що деякі акумулятори не заряджають новенькі айфони.

Про це пише MacRumors.

iPhone 15 Pro, фото appleinsider

Як зазначається на форумах Reddit і MacRumors, не всі існуючі павербанки USB-C можна використовувати з моделями iPhone 15, можливо, через функцію зворотного заряджання iPhone.

У деяких випадках iPhone 15 не заряджається, або павербанк плутає смартфон із зарядним пристроєм.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

iPhone 15, скріншот: YouTube

Нові моделі можуть заряджати Apple Watch, AirPods або інший iPhone через порт USB-C, і є ймовірність, що саме ця функція впливає на деякі павербанки.

"Сьогодні вранці я забрав свій iPhone 15 Pro Max, і оскільки я не збирався йти додому, то вирішив взяти свій Anker PowerCore Slim 10K PD і зарядити його таким чином. На жаль, коли я підключаю його за допомогою кабелю USB C, iPhone вирішує заряджати Anker, а не навпаки" - написав один з клієнтів на форумі MacRumours.

iPhone 15

Виробник павербенків підтвердив наявність цієї проблеми і заявив про те, що єдиний спосіб зарядити новий смартфон – це підключити його до порту USB Type-A.

Компанія обіцяє вивчити це питання та вирішити проблему, якщо це виявиться у її силах. Однак скоріше за все у нову лінійку необхідно вносити зміну в прошивці з боку Apple.

Нагадаємо, портал Знай інформував, заберіть роутер подалі від них: які предмети у будинку "ріжуть" сигнал Wi-Fi

Раніше на порталі Знай повідомлялося, ще не все втрачено: як врятувати життя смартфону, який впав прямо у "трон"

Також, наш портал інформував, не поспішайте брати кредити: користувачі новеньких iPhone 15 скаржаться на сильний перегрів титанового корпусу