WhatsApp – популярний додаток, який користується популярністю у багатьох користувачів.

Вже скоро власники деяких смартфонів можуть залишитися без можливості спілкуватися у месенджері. Про це повідомили в довідковому центрі WhatsApp.

Whatsapp: скрін

Додаток завжди підтримував старі версії операційних систем. Але зараз список сумісних пристроїв змінюється, відбуваються системні оновлення. У зв’язку з цим вже з 24 жовтня месенджер перестане підтримувати Android деяких версій. Це буде стосуватися операційної системи від 4.1 до 4.4.4.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Після припинення підтримки старіших версій, месенджер буде підтримувати нові операційні системи, починаючи з версії 5.0. Для операційної системи IOS актуальна підтримка тільки 12 версії й новіших варіантів. Тож власники смартфонів на Android варто подумати про оновлення гаджетів. До пристроїв, які перестане підтримувати додаток віднесли й:

  • Nexus 7;

  • Sony Xperia Z;

  • Samsung GalaxyS2; Note 2.

Мобільний телефон, скріншот: YouTube

У цьому році було зафіксовано, що нижче 5 версії системи Android є тільки 0,51% гаджетів у всьому світі. На перший погляд кількість невелика, але зважаючи на кількість користувачів, рахунок йде на мільйони. Так, активних користувачів Android нараховується 3,6 мільярда. З них на системі від 4.1-4.4 – 18 мільйонів гаджетів.

Перед тим, як припинити підтримку, месенджер відправить своїм користувачам повідомлення, та нагадає про необхідність оновлення системи.

Нагадаємо, портал Знай інформував, продаж IPhone12 припиняють: він небезпечний для здоров'я

Раніше на порталі Знай повідомлялося, хмара та оновлення – це про природу: блогер підказав, як почистити смартфон не видаляючи важливі фото та програми

Також, наш портал інформував, оператори більше не потрібні? Супутник дозволить українцям з телефонами на Android спілкуватися безкоштовно