Для наших шанованих читачів, котрі знайомі з темою комп'ютерних ігор, є дуже цікаві новини. Хто тільки не мріяв у дитинстві стати капітаном чи водієм великого транспорту. Коли виростаєш, все розумієш – це реально, потрібно лише трохи постаратися.

Наприклад, у реалістичному симуляторі, який вже майже 10 років не оновлювали до наступної версії від SCS Software ETS та ATS (American і European Truck Simulator) рекрутери запустили нову кампанію з пошуку водіїв.

Ще влітку 2023 року у грі, присвяченій американським хайвеям, з'явився новий набір внутрішньоігрових рекламних щитів, які закликають геймерів зайти на сайт Schneider National – великої логістичної компанії, яка шукає нових водіїв. Про це пише портал gamesradar.

American Truck Simulator, скріншот: YouTube

Невдовзі після цього представники рекламодавців зазначили, що найняті на роботу гравці ATS часто "показували навички, що перевищують рівень їхнього реального досвіду" та "пояснювали навченість своїм захопленням відеогрою".

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Не відомо, скільки саме водіїв вдалося найняти таким чином, проте, очевидно, рекламна кампанія була досить успішною, щоб переконати ще одну транспортну компанію спробувати таку саму тактику.

Swift Transportation також вклалися у власні оголошення про вакансії в ATS і вони ведуть на сторінку, яка вітає гравців, які бажають стати водіями.

American Truck Simulator, скріншот: YouTube

Якщо вам подобається роль водія вантажівки в American Truck Simulator, вам може сподобатися справжній спосіб життя водія вантажівки! Хочете зробити свій ігровий досвід реальністю? Ласкаво просимо, у вас є шанс сісти за кермо справжньої вантажівки Swift, - йдеться на сторінці.

Самі ж розробники бачать у цій співпраці лише плюси: прибуток від реклами та можливість подарувати геймерам роботу їхніх мрій.

Нагадаємо, "Це фашизм...": росіяни почали плакатися на Cyberpunk 2077 з українським Кримом.

Раніше повідомлялося, The last Of Us 3 вже у розробці? Актриса заінтригувала фанатів легендарної гри.

Також, пограбування квартир, спорт та героїня "Барбі": у мережу злили безліч новинок, які будуть у GTA 6.