Представники так званої російської федерації, а точніше, люди, які грають у Cyberpunk, вирішили скаржитися на нове оновлення. Справа в тому, що вже вийшов додаток для гри, де є локалізація українською мовою, і багато інших цікавих "пасхалок" для геймерів з України.

У свою чергу представники російської геймерської спільноти почали скаржитися, що їх хтось знову "пригнічує".

Про цю ситуацію детально пишуть у Telegram-каналі "Падон".

Публікація "Падон", скріншот: Telegram

Справа в тому, що представники російського геймерсокого співтовариства почали обговорювати українську локалізацію і скиглити про те, що "називати русю русявою - це фашизм". Однак, і на це нам українцям є що відповісти. Наприклад, геноцид українців – це що прояв любові?

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Російські користувачі почали це постити на форумах CD Projekt Red, знову ж таки додаючи звинувачень у фашизмі, нацизмі і все це треба видалити.

Cyberpunk 2077 – Phantom Liberty, скріншот: YouTube

"Раптом у російських групах VK і Telegram CDPR вибачилося за слю у бік русні. Так наприклад як на скрині, адже в оригіналі там і близько немає згадок болотних. Але чому розробники вирішили вибачатися перед російськими фанами, які не мають доступу до покупки їхніх ігор , та ще й за українську локалізацію, яка жодним боком до росіян – незрозуміло.", – пишуть у публікації.

При цьому CD Project однозначно підтримує територіальну цілісність України. Компанія пожертвувала "Фонду Притули" кошти на дизельні генератори для Херсонщини, яка постраждала від руйнування росіянами ГЕС.

Cyberpunk 2077 – Phantom Liberty, скріншот: YouTube

Після цього західні ЗМІ почали розносити інформацію, що наші локалісти додали в гру зображення Криму без узгодження CDPR.

"На жаль там все погано, тому що в коментах до цих статей русянка активувала ботоферми (насправді хз) і спогад, які українці погані нацисти. І тут ми справді можемо мати проблеми, якщо замість пояснення ситуації і, можливо, визнання того що це проблема, обкладатимемо "зрадницьку" CDPR (хоч вони й зашкварилися).", - пишуть у публікації.

Cyberpunk 2077 від Bethesda, скріншот: X

Блогери нагадують, що зараз дуже важливо показати нашу українську сторону конфлікту, а також нагадати, що нас убивають росіяни щодня!

"Портал PC Gamer закрили коментарі під публікацією, але саму публікацію не хочуть пофіксувати, тому писати їм можна в твіттері. Забігайте до статей і додайте коментар, але не вступайте в лікарі з ватнопитеками - окремими коментарями за фактами спростовуйте наративи ворога - типу" про нацизм в Україні - але не можуть надати жодного вагомого доказу, натомість убивають українців без причини", - розповідають у публікації.

Питання від українських геймерів, скріншот: X

Ось що запитали на форумі: "Невелике питання, чому якийсь російський телеграм-канал "офіційно" працює над виправленням локалізації UA, якщо гра навіть не доступна в росії? Вони все ще є частиною вашої компанії?".

Жарти щодо "флуду" росіян, скріншот: X

Нагадаємо, The last Of Us 3 вже у розробці? Актриса заінтригувала фанатів легендарної гри.

Раніше повідомлялося, у Cyberpunk 2077 виявили український Крим, і ще дещо.

Також, тамплієри, це ж просто! Assassin's Creed Mirage заінтригувала фанатів механікою та квестами у стилі Шерлока Холмса.