Деякі предмети, які є вдома, можуть негативно впливати на сигнал Wi-Fi, тому до питання розміщення роутера слід підійти з усією серйозністю. Про це пише портал Тechradar.

Низька швидкість Wi-Fi - поширена проблема, яка може виникати як з технічних причин з боку провайдера, так і через неправильне розташування роутера. Деякі предмети в будинку можуть "різати" швидкість передачі даних.

Домашній роутер, скріншот: YouTube

Мікрохвильова піч

Прилад є в кожній оселі і може серйозно нашкодити сигналу інтернету. Стосується це печей, які використовують для роботи магнетрон. Випромінювання від нього дуже сильне і вибивається із захисного екрана мікрохвильової печі. Отже, роутер краще розташовувати подалі від такої техніки.

Дзеркало

У дзеркалах зазвичай міститься тонкий шар металу, який може погіршити сигнал Wi-Fi. Якщо в будинку є велике дзеркало на повне зростання, то ставити біля нього роутер не найкращий варіант.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Роутер, скріншот: YouTube

Телефони та радіоняні

Такі гаджети як радіоняні нерідко використовують подібний тип бездротового сигналу, як і модем. У результаті відбувається "конфлікт" і сигнал Wi-Fi може сповільнюватись.

Великі акваріуми

Сигнал Wi-Fi погіршується при проходженні через воду, тому якщо вдома є великий акваріум, це може стати причиною повільного інтернету.

Раніше портал Знай повідомляв, гальмує Wi-Fi? Лайфгак з пивною банкою допоможе забути про повільний інтернет у будинку.

Також наш портал інформував, скільки потрібно чекати під час перезавантаження роутера, щоб інтернет знову працював нормально: три простих правила.

Крім того, ми писали, звичка, яка може призвести до трагедії: в Apple розповіли чомусь небезпечно засипати разом зі смартфоном.