Компанія завжди гучно представляє оновлені смартфони, і кожна модель без сумніву стає бестселером.

Згідно з традиціями компанії, які прослідковуються протягом довгого часу, компанією було призначено дату спільного заходу. Презентація новинок компанії виходить у першій половині вересня. В цьому році, компанія почала розсилати листівки із запрошенням на презентацію - 12 вересня. Про це повідомили в The Verge.

Запрошення на презентацію. Фото: The Verge

За інформацією інсайдерів, планується презентувати декілька нових продуктів. Презентація нового IPhone 15, якого всі чекають, призначена на 12 вересня о 20:00 за Київським часом. Він буде представлений у новому титановому кольорі, а також з синім відтінком. Головним продуктом заходу, як передбачається стане новий IPhone 15 Pro Max.

iPhone 15

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Більш того, у розширених моделей буде реалізовано новий дизайн, який не прослідковується у моделях, випущених раніше.

Головною новинкою, за думкою користувачів, стане USB Type-C роз'єм, чого раніше не було у жодної моделі смартфона. Однак, експерти досить скептично відносяться до нової моделі і передбачають, що наступна буде значно потужніша. Там вперше буде розширення діагоналі екранів, при чому досить значне. Тому варто лише почекати та зрівняти цю і наступну.

Окрім нових смартфонів, передбачається, що компанія представить новинки і серед годинників.

Годинники. Фото: скрін відео

В них жодних гучних змін не очікується. Але ця інформація ще не оприлюднена, зазвичай, компанія під час заходу дивує новими, раніше не заявленими сюрпризами.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, звичка, яка може призвести до трагедії: у Apple розповіли чому небезпечно засинати разом із смартфоном

Раніше портал Знай інформував, врум-врум або мяу-мяу: Tesla Ілона Маска пішла на ризик... щоб котики стильно спали

Також, наш портал повідомляв, інтернет 4G та відмінний зв'язок у кожному селі: в Уряді планують покращити якість життя українців