Багато впевнених користувачів персональних комп'ютерів вже знайомі з тим, що представила компанія Microsoft в новій версії Windows. Нові "ножиці" - це не всім, чим порадує американський технологічний гігант. Тепер отримає нову версію легендарного графічного редактора Paint.

За попередньою інформацією, програма для творчості стане розумнішою – вона зможе зробити всю роботу за вас. Про це пише портал Windows Central.

Оновлена ​​Paint, скріншот windowscentral

У програму впровадять нейромережу, яка дозволить створювати картинки за текстовим описом. Зараз фішка тестується в бета-версії Windows 11, а в релізній версії вона з'явиться після налагодження та усунення багів восени.

Після оновлення в бічному меню Paint з'явиться опція "Magic Paint" – потрібно натиснути на неї та написати словами те, що ви хочете створити, також за бажання можна вибрати один із доступних стилів.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Оновлена ​​Paint, скріншот windowscentral

Нейросеть згенерують картинку і перенесе її на полотно у вигляді малюнка, після чого отримане ІІ-зображення можна редагувати вручну.

На додаток до Paint, нейромережі з'являться і в інших програмах Windows: "Фотографії", "Камера" та "Ножиці". Для фотографій це може включати новий функціонал, який дозволить ідентифікувати людей або об'єкти на зображенні, а потім вирізати та вставляти їх в інші області.

Велике оновлення для Windows 11 має вийти у вересні-жовтні цього року. Разом із модернізованим Paint до операційної системи додадуть вбудовану підтримку архівів, покращений мікшер гучності, ІІ-помічник Windows Copilot та інші нововведення.

Нагадаємо, Minecraft, Roblox, World of Tanks: російська пропаганда використовує популярні ігри для впливу.

Раніше повідомлялося, що розробники обіцяють показати робочу версію STALKER 2: де і коли можна зіграти в гру.

Також, "Укрзалізниця" готова повертати клієнтам гроші за поїздки, але з "особливістю": кешбеку будуть раді всі.