Під час презентації американської компанії Take-Two, яка розробляє ігри для ПК та консолей, її гендиректор Штраус Зельник не на жарт заінтригував інвесторів амбіціями про прогнозований прибуток у новому фінансовому році.

Експерти помітили в цьому "жирний" натяк на вихід Grand Theft Auto VI, причому вже в період з 1 квітня 2024 до 31 березня 2025 року.

Гра давно знаходиться в розробці і претендує на роль релізу, який дозволить досягти компанії небачених досі висот. Про це пише видання Techradar.

GTA 6, скріншот: YouTube

"Ми впевнені, що робота, яку наші команди ведуть цього року, готує нас до впевненого зростання. У 2025 фінансовому році очікується переломний момент в історії нашої компанії, який дозволить нам вийти на рекордні рівні операційного прибутку та забезпечити збільшення доходів у наступні роки". Хочемо подякувати всім інвесторам за підтримку і дуже чекаємо на початок нового захоплюючого розділу в історії Take-Two", — додала фінансовий директор Лейні Голдстайн.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Також відомо, що студія Rockstar Games (яка і є власником франшизи по GTA) повідомила, що придбала команду Cfx – розробників рольових серверів для Grand Theft Auto V.

GTA 6, скріншот: YouTube

Cfx випустила дві модифікації, FiveM та RedM, які дозволяють запускати власні сервери у GTA Online та Red Dead Online. Їхня популярність зросла під час пандемії на Twitch, збираючи сотні тисяч глядачів.

В анонсі йдеться, що Rockstar Games збирається підтримувати рольові сервери і далі, надаючи "нові можливості та послуги". Подробицями збираються поділитися найближчими місяцями. Сама команда модерів просить не питати про Grand Theft Auto VI.

Нагадаємо, бог війни українською: нейромережа показала Залужного за часів вікінгів.

Раніше повідомлялося, що головний конкурент The Sims отримав продовження: перші кадри геймплею Life by You і дата релізу.

Також, українські розробники серії Metro зізналися, як війна змінила нову частину гри.