Мобільні оператори набагато швидше будуватимуть базові станції та розширюватимуть зону покриття. В результаті ще більше українців матиме доступ до швидкісного інтернету, навіть у віддалених селах. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Десятки тисяч українців у селах невдовзі можуть отримати доступ до 4G та якісного зв'язку. Кабмін ухвалив рішення, яке надає додаткові інструменти операторам мобільного зв'язку для розширення зони покриття.

Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube

"Більше українців матимуть швидкісний інтернет: мобільні оператори будуватимуть базові станції у селах удвічі швидше.
Уряд підтримав законопроєкт Мінцифри, що дозволить мобільним операторам отримувати землю для будівництва базових станцій за 1–3 місяці замість 6", - йдеться у повідомленні відомства.

Скрін, відео YouTube мобільний зв'язок

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

У Мінцифри нагадали, що ще рік тому на підготовку документів для будівництва базових станцій витрачалося від одного року. Потім цей термін скоротили до 6 місяців, а тепер процес займатиме не більше ніж 1-3 місяці.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" позбавить українців важливої ​​послуги: встигніть скористатися ще кілька днів.

Також наш портал інформував, "Обнулити карти...": абонент "Vodafone" здогадався, як шахраї залишають українців без грошей.

Крім того, ми писали, абоненти не вірять своєму щастю: "Київстар" приготував кожному приємний сюрприз, як отримати.