Відома американська компанія, яка розробляє комплектуючі до комп'ютерів має платформу для ігор AMD Starfield Game Bundle. Справа в тому, що техногігант пропонує безкоштовно пограти у своє творіння Starfield (якщо ви купите їх запчастини для ПК). Проте для українців ці послуги виявилися недоступними.

Про це стало відомо завдяки інформації, яку помітили уважні користувачі мережі на сайті AMD.

Компанія AMD, скріншот: YouTube

Причина вказана в умовах акції на сайті компанії – в ній не можуть брати участь жителі країн, які перебувають під міжнародними санкціями, наприклад, Іран, росія та Північна Корея. Але чомусь у цьому переліку опинилася й Україна.

Проблему помітив український гравець із ніком ras, який створив тему на форумі Starfield у Steam. За його словами, він поцікавився у служби підтримки AMD, чому бандл зі Starfield недоступний в Україні. І була здивована відповіддю, що це заборонено правилами акції, які розміщені на сайті компанії.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Скріншот із сайту AMD

У них зазначено наступне: "Жителі Китайської Народної Республіки, Білорусі, Бірми, Куби, Ірану, Північної Кореї, Росії, Сирії, Судану, України, Венесуели або будь-якої іншої країни, в якій поширення додатків заборонено законом або експортними обмеженнями, або з інших причин ... немає права брати участь у акції".

Користувач ras звертає увагу на цинічність та несправедливість цієї ситуації.

"Нас додали до переліку країн терористів і підсанкційних країн поруч із країною, яка веде загарбницьку війну в Україні, Іраном, який постачає мопеди терористам та Північній Кореї", - написав обурений гравець.

Коментатори на форумі припустили, що таке рішення AMD пов'язане з тим, що Україна "врешті-решт розташована в зоні бойових дій", і тому продавати свої товари є великою проблемою і ризиком.

Electronic Arts принизила FIFA, випустивши свою гру про футбол: дата виходу і що буде цыкавого.

Раніше повідомлялося, вирішили, що тут найбагатші: Blizzard підвищила ціни на передплату World of Warcraft.

Також, розробники гри STALKER передали бійцям ЗСУ 100 бусів.