Про нововведення розповів користувач мережі Twitter, та зазначив, що українці можуть попросити компанію все ж долучити українську локалізацію.

Він зазначив у своїх дописах, що в Steam є обговорення, до якого можуть долучитися українці та попросити компанію про включення української.

EA Sports FC. Фото: Twitter

Як ви вже, мабуть, знаєте, Electronic Arts додасть російську в EA Sports FC при тому, що української там не буде ні в якому вигляді Добродії створили відповідну тему в Steam, тому прошу взяти участь в обговоренні та попросити компанію додати українську локалізацію — пише OLDboi.

Скриншот коментарів

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

У своєму дописі він також зазначає, що абсурдність в тому, що у грі буде російська для росії та російська для України, окремим пунктом.

Також окрім Steam, варто піти у Twitter і Threads компанії і попросити ще там. Нагадуємо, що наша основна мета - не скасування російської, а додавання української. — зазначив дописувач.

У коментарях зазначили, що українцям просто нав'язують російську, забираючи можливість грати навіть англійською.

Скриншот коментарів

"Російська для України - це знущання з нас. Під*р*си", "Там в стім 2 обговорення по додаванню укр локалізації. Написав в обидва + твітер і тредс. Сподіваюся, розголос буде достатній, щоб EA його помітили і відреагували. Але з російською це зашквар. Вони ж наче виходили з рашки, ні?", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що ігрові консолі Switch та Steam Deck будуть мати змінний акумулятор: ЄС прийняв нові правила.

Як повідомляв "Знай.ua" спочатку в пульт, а потім до рота: вчені створили їстівну батарейку.

Також "Знай.ua" інформував, фанатів Call of Duty порадували продовженням "Black Ops: Cold War": головний герой заінтригував яскравим кадром.