Для всіх наших шановних геймерів, які люблять "скинути пару" за своєю улюбленою консоллю чи ПК, є чудові новини. У мережі вже з'явилося підтвердження того, що наступна гра із серії Call of Duty від студії Treyarch розгортатиметься під час війни в Перській затоці (1990-1991 рр.).

Вихід нової гри очікується вже 2024 року. Цією інформацією поділився один із датамайнерів Call of Duty: Warzone Mobile. Ще у квітні цього року згадувалося, що гра стане прямим продовженням Black Ops: Cold War.

Тепер те саме повідомив інсайдер CoD_Perseus, який спеціалізується на серії Call of Duty.

Call of Duty, скріншот: YouTube

Попередній витік також розкрив кілька інших деталей, що стосуються Call of Duty 2024. Виходячи з тієї інформації, мультиплеєр гри запропонує лише режими 6 на 6, а параметр TTK (час на вбивство) буде схожий на Black Ops 4.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Крім того, згадувалося про наявність механіки ковзання і скороченого до кількох секунд часу тактичного спринту.

Також у мережі звернули увагу на сторінки в соцмережах актора Люка Чарльза Стаффорда, де з'явився пост із підтвердженням його участі у Call of Duty 2024.

Публікація Люка Чарльза Стаффорда, скріншот: Facebook

За словами актора, він подарував зовнішність персонажу на ім'я Реткліфф, який має стати головним героєм гри. До новини Чарльз Стаффорд доклав кілька фотографій та відео, на яких можна побачити студію захоплення рухів та людини у промо-футболці з логотипом Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022).

Том Хендерсон припустив, що герой, про якого говорить Люк Чарльз Стаффорд, може бути заснований на Пітер Реткліфф, реальному солдаті британської армії, який брав участь у війні в Перській затоці і був нагороджений медаллю "За видатні заслуги".

Цього ж року очікується реліз Call of Duty: Modern Warfare III від Sladgehammer Games.

Electronic Arts принизила FIFA, випустивши свою гру про футбол: дата виходу і що буде цікавого.

Раніше повідомлялося, фестивалі, вилуплення черепах, свято Острову і навіть змагання з риболовлі: таємниці про Сулані у Sims 4.

Також, Starfield обіцяє дивувати із самого початку: яка ціна та системні вимоги.