Нова мережа, яка стала досить популярна, особливо на платформі завантаження додатків App Store.

Але вже висловлюються побоювання з приводу великих персональних даних, які він потенційно збирає. Про це повідомляє сайт iТech.ua.

Новий додаток. Фото: YouTube

Threads збирає різні типи персональних даних, включно з історією покупок, фізичною адресою, історією переглядів і навіть такою конфіденційною інформацією, як раса, сексуальна орієнтація та релігія.

Застосунок підпадає під ширшу політику конфіденційності Meta, яка поширюється і на інші платформи соціальних мереж. Хоча користувачі можуть деактивувати свій акаунт Threads, у додатковій політиці конфіденційності додатка зазначено, що для повного видалення облікового запису Threads необхідно видалити додаток Instagram.

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Збір даних Threads можна порівняти зі збором даних Facebook і Instagram. Однак користувачі Android мають більше можливостей для контролю, оскільки в Google Play Store є можливість детального налаштування загальних особистих даних.

Мобільний телефон. Фото: YouTube

Користувачі повинні з обережністю ставитися до інформації, якою вони діляться, і бути обізнаними про практику збору даних застосунками, які вони використовують, особливо з огляду на те, що Threads став найпопулярнішим застосунком у App Store у день свого офіційного запуску.

Нагадаємо, ми писали, що атака з Білорусі та успіх у контрнаступі України, влада поділилася планами: "У нас менше 10 місяців".

Як повідомляв "Знай.ua", соцмережа Threads виявилася такою ж "толерантною", як і Instagram: банить українців "пачками".

Також "Знай.ua" інформував, дешевше нікуди: Київстар, lifecell та Vodafone показали найвигідніші тарифи.