Користувачі скаржаться на встановлення шпалер на телефон. Після завантаження — апарат виходить з ладу.

За словами користувачів, після того, як були встановлені певні картинки, екран смартфона починав блимати, і телефон виходив з ладу. Про це повідомляє itechua.

Смартфон. Фото: скрін youtube

Після цього власник телефону більше не може впливати на телефон. Стандартний метод у вигляді перезавантаження також не допомагає – відключення продовжуються. Вони відбуваються незалежно від того, що користувачі робили на телефоні.

Теорія про застарілу версію Android підтвердження не знайшла. Досвідченим шляхом вдалося з’ясувати, що схожі проблеми спостерігаються на шостій, дев'ятій та десятій версіях операційної системи. Оновлення ОС також не вирішують проблеми.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Смартфон. Фото: Youtube

Встановлення картинки на Pixel 4 з Android 11 дозволило випадково виявити певну тенденцію. З такою ОС апарат працював без збоїв із зазначеною картинкою та без неї. Довгі тести так і не виявили жодних відхилень — екран не блимав, перезавантажень не відбувалося.

Після детального вивчення питання виявилося, що дефект у несумісності колірних просторів. Операційна система працює з sRGB, а у зображення використовується простір RGB. Перетворення просторів реалізовано лише у 11 версії ОС, тому працює стабільно, а попередні генерації демонструють комплексні проблеми.

Нагадаємо, ми писали, як впоратись з проблемою перегріву ноутбуку, важливі правила користування.

Як повідомляв "Знай.ua", новий сервіс Google для модниць: одяг можна приміряти онлайн.

Також "Знай.ua" інформував, що хмарні сховища: які бувають та як обрати найкраще для використання.