Сервер KleavorMC ідеально відтворює регіон Хісуї з Pokemon Legends: Arceus, включаючи сюжетну лінію гри, предмети колекціонування, побічні квести та багато іншого. Як видно з трейлера, це більше ніж просто відтворення Minecraft, оскільки на сервері є кілька знакових локацій гри, параметри діалогу, NPC і навіть самі покемони.

Цю інформацію надали на порталі «gamesradar»

Згідно з відео, це перший в історії сервер, на якому є повна сюжетна лінія Pokemon Legends: Arceus, і гравці можуть досліджувати блочний регіон Хісуї лише з двома включеними модами - Forge і Pixelmon. Моддери, що стоять за сервером, реалізували достатньо функцій, щоб ви могли досліджувати його годинами, включаючи експедиції, інтерактивну історію, побічні квести, альфа-покемони та багато іншого. Хоча це і не офіційно, це чудовий спосіб познайомитися з грою Pokemon з відкритим світом, якщо у вас немає іншого доступу до неї.

Згідно з повідомленнями, моддери почали з карти мода «Magma Builds» і відредагували її, щоб вона більше була схожа на Хісуї. Крім цього, команді потрібні були спеціальні плагіни, щоб «забезпечити функції, яких не було у звичайних плагінів», включаючи здатність, подібну до Pokedex. Ця функція записує покемонів, яких ви ловите в дикій природі, і нагороджує вас окулярами в залежності від того, що ви зловили.

Говорячи про сервери Minecraft, нещодавно з'явився ще один сервер, натхненний покемонами, який прагне утримувати всі дев'ять покемонських регіонів на одній ігровій карті. Враховуючи масштаб регіонів покемонів, це вражаюча збірка.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", епічні кадри геймплею God of War Ragnarok демонструють нові можливості.