Було підтверджено, що у God of War Ragnarok гравці відвідають усі дев'ять скандинавських царств.

Дану публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

За останні кілька днів гравці помітили (через The Gamer), що в PlayStation Store опис для God of War Ragnarok було оновлено та доповнено новим описом сюжету нової гри. Насправді це перший раз, коли є прямий опис історії майбутнього сиквела Sony Santa Monica, оскільки трейлери та інтерв'ю з розробниками обходять стороною те, що насправді відбуватиметься.

«Фімбулвінтер іде на повний хід. Кратос і Атрей повинні вирушити в кожне з Дев'яти Царств у пошуках відповідей, поки сили Асгарда готуються до передбачуваної битви, яка покладе край світу», — йдеться в описі «Рагнарока» в PlayStation Store, остаточно підтверджуючи, що провідний дует відвідає всі дев'ять світів у майбутній грі.

God of War Ragnarok: скрін

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

«По дорозі вони будуть досліджувати чудові міфічні пейзажі і зіткнуться з грізними ворогами у вигляді скандинавських богів та монстрів. Загроза Рагнарека стає дедалі ближче. Кратос і Атрей повинні вибирати між власною безпекою та безпекою королівств», тут опис магазину для Ragnarok завершується.

Зважаючи на всі обставини, залишилося не так багато часу, перш ніж ми зможемо дослідити всі дев'ять світів для себе. God of War Ragnarok виходить 9 листопада і вийде як на PS4, так і на PS5.

Нагадаємо, що геймерам показали новий патч Skyrim для спільної гри.