Viking Death Squad (або VDS) - це нехитра, непередбачувана і повністю розкута TTRPG. Кожна кампанія пропонує широкий простір для епічних, смертоносних подвигів, які дають гравцям шанс стати безжальними воїнами-металістами.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «gamesradar»

Якщо будь-коли існувала настільна гра, здатна спровокувати чергову сатанинську паніку, це вона. Viking Death Squad це метал, і вони пишаються цим.

Дія гри відбувається на планеті Урс та навколо неї. Гравці стикаються з поритим лавою світом запустіння та смертоносних розломів, які частково засновані на Землі (включаючи розпливчасті карти).

Тут почорнілі реліквії іржавіють на тлі темних мегалітів, а купи металобрухту, що височать, — залишки величезних гробових зорельотів. Головні сили у грі — демонічні легіони всемогутнього Люцифера та сумнозвісні владні бойові свині, також відомі як Інфінітум.

Популярні новини зараз

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Viking Death Squad: скрін

Земля і небо вкриті бродячими машинами для вбивств та натовпами армій, що борються у боротьбі за панування. Застрягши в середині своєї нескінченної ворожнечі, останні покидьки людства сформували повстання, відоме як кричущі черепи, яке гравці підтримуватимуть, сподіваючись, що одного разу у них буде достатньо сили, щоб битися з Бойовими Свинями і знищити їх. Люцифер разом із ними.

Щоб здійснити революцію, гравці набувають форми клаптевих, тендітних людських мішків з м'ясом, що спеціалізуються на механічному обігу, металургії, екзорцизмі та таємних мистецтвах; або сильно доповнені воїни-вікінги-нежити. Останні відомі як Безсмертні, чиї три життя та величезні розміри роблять їх суворими супротивниками. Вони витривалі, але повільні і спеціалізуються на містичному вирізанні рун, психічних мистецтвах або просто лютують. Звучить як формула однієї з найкращих настільних рольових ігор, якщо ви, щиро кажучи, фанат хеві-металу.

Viking Death Squad: скрін

Viking Death Squad не тільки є сценою, на якій ви можете втілити в життя свої найшаленіші (але абсолютно круті) фантазії про треш-метал, але і є однією з небагатьох кампаній.

Потрібно попередити, якщо всі десять Безсмертних вікінгів, що залишилися, помруть, гра закінчиться. Це означає, що ставки зростають у геометричній прогресії в міру того, як ряди Безсмертних виснажуються, і загін буде страшенно гарний, щоб зберегти своїх друзів-танків у живих.

І це далеко не все, що ви можете побачити в цій грі.