У відео генеральний директор Instagram Адам Моссері сказав, що платформа прагне стати «найкращим місцем в Інтернеті для творців, щоб заробляти на життя», і що нові доповнення є прямим результатом відгуків творців, які брали участь у ранній фазі передплати.

Цю публікацію розмістили на порталі «theverge»

Найважливішою новою функцією є можливість публікувати повідомлення у стрічці, які видно лише підписникам. Раніше творці могли робити це з історіями, але тепер вони можуть надати своїм платним прихильникам доступ до ексклюзивних традиційних публікацій у стрічці Instagram. Моссері сказав, що це був головний запит, який компанія отримала. У профілях творців з'явиться нова вкладка «Будинок підписника», де підписники можуть фільтрувати фотографії та ролики, доступні лише їм.

Вартість передплати може змінюватись від 0,99 до 99,99 доларів США, а профілі підписників отримують фіолетовий значок, що вказує на їх підтримку творця або впливової особи. Крім історій та постів у стрічці, творці також можуть виходити в ефір виключно зі своїми підписниками. І ще одна функція дозволить їм спілкуватися (через групове листування) із 30 підписниками одночасно.

Instagram поступово нарощував кількість підписників і відкрив їх для «десятків тисяч» авторів у США, але Моссері визнає, що компанії необхідно розширюватись в інші регіони. «Це лише один крок на набагато довшому шляху, щоб надати творцям всього світу цілий набір інструментів, щоб вони могли заробляти на життя в Інтернеті», — сказав він у відео.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

В даний час компанія працює над серйозними змінами у додатку Instagram, включаючи повноекранну стрічку. Моссери сказав, що, ймовірно, пройде багато місяців, перш ніж цей редизайн стане доступним для всіх, а Instagram реагуватиме на відгуки, особливо від фотографів, оскільки він працює над удосконаленням нової, оптимізованої для відео стрічки, не відволікаючи від уявлення нерухомих зображень.