У п'ятницю складські працівники Amazon і активісти соціальної та екологічної справедливості по всьому світу проведуть серію скоординованих акцій протесту, страйків і дій, щоб вимагати від інтернет-магазину поваги прав працівників на участь у профспілковій діяльності, припинення обходу податкового законодавства і виконання зобов'язань більш високих екологічних стандартів, на думку організаторів заходу.

Читайте Знай в Google News!

День дії, який називається #MakeAmazonPay, збігається з чорною п'ятницею, однією з найбільших торгових подій Amazon в році і початком його пікового сезону, коли травми складських робітників є найвищими, а навантаження на складських робітників і водіїв доставки стрімко зростає. У п'ятницю акції протесту пройдуть в ланцюжку поставок Amazon в Бразилії, Мексиці, США, Великобританії, Іспанії, Франції, Бельгії, Німеччини, Люксембурзі, Італії, Польщі, Індії, Бангладеш, Філіппінах та Австралії.

Amazon

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google розповіла, коли йти за продуктами найбезпечніше. На основі даних, зібраних зі смартфонів користувачів, пошуковик заявив, що в магазини найкраще ходити по понеділках о 8 ранку.

Як повідомляв Знай.uа, LEGO і Ferrari випустили копію легендарного спорткара з 1700 деталей. Дивно, але всередині двигуна працюють Поршні, що робить цю іграшку цілком собі цікавим конструктором, але і ціна відповідає.

Також Знай.uа повідомляв, Android-Додатки незабаром з'являться на Windows 10. Причому не через посередника, а безпосередньо в ОС. Будемо сподіватися, що Microsoft не відмовиться від цього чудового плану.