LG Electronics (LG) та Xbox уклали ексклюзивне маркетингове партнерство, аби підкреслити феноменальний ігровий досвід довгоочікуваної консолі Xbox Series X та телевізорів LG OLED на ключових ринках Європи, Африки та Середньої Азії, Сходу і Азіатсько-Тихоокеанського регіону*. LG OLED TV став офіційним телевізійним партнером нової консолі Microsoft у цих регіонах, а спеціальні заходи проводитимуть у тих, що беруть участь, роздрібних точках, щоб надати споживачам можливість випробувати на собі справжнє задоволення від гри на моделях OLED-телевізорів LG 2020 року та новітньої консолі Xbox.

Поєднання найсучаснішого телевізора LG та найпотужнішої консолі Xbox надає змогу як аматорам, так і професійним геймерам насолоджуватися іграми нового покоління вже сьогодні. Завдяки надзвичайній швидкості відгуку в 1 мс з низькою затримкою введення й підтримкою новітніх специфікацій HDMI, включаючи змінну частоту оновлення (VRR), автоматичного режиму з низькою затримкою (ALLM) та покращеному поворотному аудіоканалу (eARC), ігри не тільки виглядають і звучать краще, але і стали більш чутливими. Завдяки чотирьом портам, готовим до підтримки цих функцій, OLED-телевізори LG пропонують усі переваги одночасного підключення для налагодження декількох пристроїв від консолей до ПК.

Удосконалена об'єднана обчислювальна потужність цієї комбінації надає можливість гравцям насолоджуватися іграми у форматі 4K зі швидкістю до 120 кадрів на секунду, і скористатися останніми досягненнями в області графічної технології трасування променів у реальному часі. OLED-телевізори LG 2020 року стали першими телевізорами, які підтримують новий профіль HGiG, і засновники HDR Gaming Interest Group, LG і Microsoft впевнені, що останні версії HDR будуть виглядати саме так, як раніше задумували їхні розробники.

Завдяки своїй піксельній технології самопідсвічування OLED-телевізор LG забезпечує чудову якість зображення з яскравими, природними кольорами та неймовірною контрастністю. І як перший телевізор та перша ігрова консоль, яка підтримує Dolby Vision і Dolby Atmos, LG OLED TV і Xbox Series X ще більше залучать геймерів у гру за допомогою динамічних зображень та звуків**.

А оскільки втомлення очей від ігор – це реальна проблема, всі моделі телевізорів LG 2020 року оснащені OLED-панелями, які мають сертифікат Eye Comfort Display, сертифікований TÜV Rhineland, що відповідає всім високим критеріям, встановленим міжнародною випробувальною фірмою. Сертифікація підтверджує, що телевізори не мерехтять, випромінюють мінімум синього світла і забезпечують широку кольорову гаму, чудові характеристики HDR та стабільну якість зображення при перегляді під широким кутом. Для ще більшого комфорту очей OLED-телевізори LG пройшли перевірку Underwriters Laboratories (UL) на відсутність мерехтіння та слабкого випромінювання синього світла, що не являє фотобіологічної небезпеки.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

«Ми дуже серйозно ставимося до потреб геймерів при розробці наших OLED-телевізорів, тому можливість стати офіційним партнером Xbox Series X – це партнерство, яке дуже важливе для нас», – повідомив С.П. Байк, керівник відділу планування телевізійних продуктів LG's Home Entertainment Company. «Ми впевнені, що геймери будуть вражені підвищеною якістю зображення завдяки поєднанню LG OLED TV та Xbox Series X».

# # #

* Країни-учасниці: Австралія, Австрія, Бельгія, Чехія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Індія, Ірландія, Ізраїль, Італія, Японія, Нідерланди, Нова Зеландія, Норвегія, Польща, Португалія, Росія, Саудівська Аравія, Сінгапур, Словаччина, Південна Африка, Іспанія, Швеція, Швейцарія, Туреччина, Об'єднані Арабські Емірати та Великобританія.

** Xbox Series X підтримує Dolby Atmos на момент запуску, невдовзі з'явиться Dolby Vision.

Про компанію LG Electronics Home Entertainment

Компанія LG Home Entertainment є лідером у галузі виробництва телевізорів та аудіо-відеосистем. Компанія є всесвітньо визнаним новатором за своє лідерство у виробництві OLED-телевізорів, яке зробило революцію в категорії телевізорів преміум-класу. LG прагне покращувати життя клієнтів за допомогою інноваційних продуктів для домашніх розваг, в першу чергу відзначених нагородами OLED-телевізорів та телевізорів NanoCell зі штучним інтелектом і звуковими рішеннями, розробленими у співпраці з Meridian Audio. Щоб дізнатися більше про LG, відвідайте www.LGnewsroom.com.