Новий Ram 1500 TRX-абсолютний звір серед пікапа, і у нього більш ніж достатньо шуму, щоб дещо показати незмінно популярному Ford F-150 Raptor.

Читайте Знай в Google News!

В основу 1500 TRX покладено 6,2-літровий двигун Hellcat V8 з наддувом від FCA, що розвиває 702 К.С. і 880 Нм крутного моменту. До цього двигуна додається восьмиступінчаста автоматична коробка передач і система повного приводу, орієнтована на бездоріжжі.

За словами Рама, 1500 TRX може розігнатися до 60 миль / год (96 км/год) всього за 4,5 секунди з використанням системи управління запуском і розігнатися до чверті милі за 12,9 секунди зі швидкістю 108 миль/год (174 км / год).

У цьому тесті Fast Lane Truck, схоже, не використовував керування запуском Ram, але навіть у цьому випадку це виявилося занадто багато для F-150 Raptor. Звичайно, це не дивно, оскільки 3,6-літровий двигун EcoBoost V6 з подвійним турбонаддувом від Ford розвиває "всього" 450 к. с.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Doom вдалося запустити на портативній консолі з мінімальними можливостями. Повідомляється, що ентузіастам довелося зменшувати розміри файлів текстур і прибрати звук, щоб пам'яті вистачило для запуску гри.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили інформацію про те, які iPhone отримають доступ до iOS 15, яка з'явиться вже в наступному році. Правда, старенькі смартфони від Apple не зможуть отримати нові функції довгоочікуваної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, главу безпеки Apple звинувачують у хабарі в 200 тис. Зазначимо, що справа вже триває більше 3 років, а винним поки що нікого не визнали.