Tesla Model S була знята на автостраді в Китаї, коли у неї відлетів дах.

Читайте Знай в Google News!

Вперше відео було розміщено в мережі на Weibo і швидко привернуло увагу на популярному китайському сайті соціальних мереж. На ньому зображена Tesla Model S, що їде по правій смузі автостради, коли у неї раптово злітає дах. Можна побачити, як дах перевертається і ширяє в повітрі, але, на щастя, ніхто від цього не постраждав.

Незабаром після того, як відео було опубліковано в мережі, Tesla повідомила, що зв'язалася з власником Model S і виявила, що скляний дах нещодавно був замінений авторизованим стороннім ремонтним центром.

Хоча ще належить підтвердити, що саме пішло не так з ремонтом, можливо, що для кріплення даху було використано недостатньо клею або використаний клей просто не встиг висохнути належним чином.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Doom вдалося запустити на портативній консолі з мінімальними можливостями. Повідомляється, що ентузіастам довелося зменшувати розміри файлів текстур і прибрати звук, щоб пам'яті вистачило для запуску гри.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили інформацію про те, які iPhone отримають доступ до iOS 15, яка з'явиться вже в наступному році. Правда, старенькі смартфони від Apple не зможуть отримати нові функції довгоочікуваної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, главу безпеки Apple звинувачують у хабарі в 200 тис. Зазначимо, що справа вже триває більше 3 років, а винним поки що нікого не визнали.