Популярний стример Тайлер "ніндзя" Блевінс оголосив про свій наступний образ фірмового спорядження-виготовленої на замовлення толстовці за 60 доларів з системою заради якої "подана заявка на патент", і вона дозволяє користувачам носити гарнітуру поверх капюшона, не відволікаючись від музики або ігор.

Читайте Знай в Google News!

Толстовка з капюшоном має" полімерні " отвори для вух на кожній стороні капюшона, дозволяючи звуку з гарнітури проходити крізь них, а не заглушати товстим матеріалом капюшона толстовки.

Ідея не нова: в цьому році вже була представлена запатентована толстовка з капюшоном для геймерів від Champion, правда, зі збільшеним капюшоном для носіння навушників всередині капюшона, а не поверх нього. Ідея використання сітчастих капюшонів для носіння навушників поверх толстовки сходить до худі Betabrand Audio Engineer's 2014 року.

Толстовка з капюшоном для навушників Ninja, схоже, доступна тільки в стилі пуловера з відносно стриманим логотипом бренду, в порівнянні з іншими толстовками Blevins З капюшоном Ninja-модель навушників, здається, має тільки його логотип Ninja на кишені і такий же значок біля рукава.

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Doom вдалося запустити на портативній консолі з мінімальними можливостями. Повідомляється, що ентузіастам довелося зменшувати розміри файлів текстур і прибрати звук, щоб пам'яті вистачило для запуску гри.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили інформацію про те, які iPhone отримають доступ до iOS 15, яка з'явиться вже в наступному році. Правда, старенькі смартфони від Apple не зможуть отримати нові функції довгоочікуваної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, главу безпеки Apple звинувачують у хабарі в 200 тис. Зазначимо, що справа вже триває більше 3 років, а винним поки що нікого не визнали.