Lamborghini знає, що її покупці вимагають як запаморочливого стилю, так і передових характеристик. Ймовірно, тому знаменитий автовиробник об'єднався з Master & Dynamic для свого останнього співробітництва в галузі аудіо.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з прес-релізом, італійські фахівці з суперкарів і компанія з Нью-Йорка тільки що випустили два нових Набори бездротових навушників. Колаборація, що складається з моделей навушників, дає переконливі докази того, що стиль і зміст не виключають один одного, коли мова йде про високоякісному звучанні.

Master & Dynamic, звичайно ж, спеціалізується на навушниках в класичному стилі, як і його торгова марка MH40. Хоча ця модель не входить в цю загальну колекцію, дуже схожі бездротові накладні навушники MW65 входять в неї.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

На жаль, про ціни на навушники не повідомлялося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що контролер з приставки від Microsoft зможе працювати зі смартфонами і планшетами Apple. У теорії, це дозволить грати в мобільні ігри з максимальним комфортом, не купуючи додатковий контролер, якщо у вас вже є в наявності Xbox.

Як повідомляв Знай.uа, NASA відправила новий супутник для поліпшення процесу прогнозування погоди. До того ж, супутник здатний по хвилях в океані визначити ймовірність тайфуну, що може врятувати величезну кількість життів людей.

Також Знай.uа повідомляв, додаток Airbnb для оренди житла зливає дані користувачів китайському уряду. Відзначимо, що Facebook та інші соцмережі не працюють на території Китаю, так як вони не згодні зі словом даних китайському уряду.