Миттєвий крутний момент електромобіля може бути як благословенням, так і прокляттям, і водій Porsche Taycan засвоїв цей урок на власному гіркому досвіді. З'явилися кадри незвичайної події, на яких видно тихий район десь у Великобританії, судячи з цегляних будинків і парковці на тротуарі.

Читайте Знай в Google News!

Це, звичайно, не найкраща конструкція проїжджої частини, яку ми коли-небудь бачили, але вона все ще не повністю пояснює причину цієї дивної аварії. Можливо, водій натиснув на педаль акселератора замість того, щоб натиснути на гальмо, використовуючи достаток миттєвого крутного моменту taycan найгіршим з можливих способів. Ще одне правдоподібне пояснення-це захворювання, можливо, у водія стався інсульт, і він більше не міг керувати автомобілем.

Незалежно від причини, страховій компанії це точно не сподобається. Porsche Taycan врізався в припаркований позашляховик, перш ніж вилетіти з під'їзної доріжки, врізавшись в те, що виглядає як BMW 1 серії попереднього покоління, перш ніж в кінцевому підсумку двома колесами опинився в повітрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала чохол для iPhone, який зможе охолоджувати смартфон. В теорії, це дозволить гаджету працювати набагато швидше, так як чохол буде захищати процесор від перегріву.

Як повідомляв Знай.uа, колишній інженер Amazon створив перекладач з котячої мови. Звичайно, точності в ньому на даний момент не так вже й багато, але перевірити його можна на своєму домашньому вихованці.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xbox випадково злила дату виходу нової гри Far Cry 6. Правда, чекати доведеться довго, так як вихід запланований на наступний рік, а реліз вже не раз переносили.