Цього року оголошені номінанти на премію Game Awards, яка відбудеться 10 грудня, і очолюють список тріо модних ігор.

Читайте Знай в Google News!

Гра Naughty Dog The Last of Us отримала 10 номінацій, у тому числі в категорії "Гра року" за режисуру гри, художнє оформлення, розповідь і виконання для акторів озвучування Ешлі Джонсон і Лори Бейлі. Пригодницький екшн дебютував цього літа для PlayStation 4.

геймеры, gettyimages

"Hades" від Supergiant Games виграв вісім номінацій, а " Ghost of Tsushima "від Sucker Punch - сім, причому обидва титули отримали номінації"Гра року".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Церемонія нагородження Game Awards 2020, в якій будуть відзначені кращі відеоігри, творці і видавці року, відбудеться 10 грудня.

Нагороди Game Awards відкриті для голосування фанатів на thegameawards.com до 9 грудня, за винятком категорії "найочікуваніша гра", рішення по якій буде прийнято шляхом голосування в Twitter DM.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала чохол для iPhone, який зможе охолоджувати смартфон. В теорії, це дозволить гаджету працювати набагато швидше, так як чохол буде захищати процесор від перегріву.

Як повідомляв Знай.uа, колишній інженер Amazon створив перекладач з котячої мови. Звичайно, точності в ньому на даний момент не так вже й багато, але перевірити його можна на своєму домашньому вихованці.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xbox випадково злила дату виходу нової гри Far Cry 6. Правда, чекати доведеться довго, так як вихід запланований на наступний рік, а реліз вже не раз переносили.