Epic Games, як повідомляється, додає нову функцію відеочату до своєї Королівської битви Fortnite, в якій гравці можуть спілкуватися зі своїми друзями всередині гри.

Читайте Знай в Google News!

Ця функція підтримується Houseparty, додатком для чату, яке Epic придбала в минулому році, і буде доступно тільки на ПК, PS4 і PS5, повідомляє Verge.

Fortnite \\ скріншот гри

Щоб використовувати цю функцію, користувачеві необхідно пов'язати свої облікові записи Epic і Houseparty, а потім можна включити "режим Fortnite" в додатку.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Коли це відбувається, можна створити групу друзів, і їх прямі трансляції будуть відображатися в лівій частині екрана під час гри.

Крім того, в додатку можна створити групу до 10 осіб, хоча в Fortnite їх буде всього чотири. Згідно зі звітом, додаток Houseparty буде відображати тільки обличчя користувача; камера автоматично прикріпиться до обличчя і замінить все інше на барвистий фон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.