Водієві пощастило піти з легкими травмами після аварії, що сталася в Модесто, штат Каліфорнія.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент стався на шосе 99 біля з'їзду з Канзас-авеню в минулі вихідні. Каліфорнійський дорожній патруль повідомляє, що водій вилетів на трампліні, а потім знову приземляється на асфальт.

Автомобіль Tesla Model 3, що знаходився поблизу в пробці, зняв аварію однієї зі своїх бічних камер, звернених назад.

CBS 13 Сакраменто підтвердив місцевій владі, що водій отримав легкі травми в результаті аварії. Нам не вдалося знайти жодних фотографій або відеозаписів автомобіля після аварії, але ми вважаємо справедливим припустити, що автомобіль отримав серйозні пошкодження.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.