Apple визнає, що в її останній лінійці смартфонів, iPhone 12, виникають проблеми зі звуком, особливо зі слуховими апаратами, які тепер пояснюються в недавно опублікованих допоміжних документах. Технічна компанія також випускає список слухових апаратів, сумісних з iPhone, а також незабаром оновлення програмного забезпечення для вирішення цієї проблеми.

Читайте Знай в Google News!

Багатонаціональна технологічна компанія Apple, розташована в Купертіно, штат Каліфорнія, тепер звертається до вибраної спільноти користувачів iPhone 12, щоб чекати останнього оновлення програмного забезпечення, яке виправить поточні проблеми. Нове оновлення тепер включатиме в себе обслуговування людей, які потребують покращеного слуху через ізольовану проблему з iPhone 12.

iPhone 12 mini, скріншот

В даний час iPhone 12 видає несподівані шуми, які передаються через слухові апарати або пристрої, які підключені і призначені для відтворення звуку. Кілька скарг було надіслано до Apple та різних сайтів соціальних мереж, таких як Reddit та Twitter, які підтверджуються компанією.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Згідно з документом підтримки Apple, деякі проблеми, присутні на iPhone 12, включають гучний статичний звук, переривчастий або переривчастий звук і спотворений звук. Apple визнає проблему і заявляє про свою готовність вирішити проблему, пов'язану зі звуком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.